Erik van Velzen - Coaching

Bewegen voor een gezonde rug

 Rugpijn gaat ten koste van je weerbaarheid en kan er ook voor zorgen dat je minder effectief wordt. Individuele begeleiding helpt om de cirkel te doorbreken.  

Cursus 'gezonde rug'

Op vrijdagmiddag 27 oktober start de cursus ‘gezonde rug’. Deze cursus is bedoeld om positieve veranderingen te creëren voor iedereen die rugpijn heeft. Veel oefeningen hebben ook een preventieve werking. Ze vergroten weerbaarheid en verbeteren spierbalans.

De cursus kan online worden gevolgd of in een studio in Wageningen. De docenten zijn Erik van Velzen en Esther van Eersel. De cursus kan direct geboekt worden

 

Rugpijn kan ontstaan doordat verschillende bewegingspatronen langdurig worden aangehouden. Sommige spieren raken verkrampt en in andere ontstaat juist instabiliteit. Mentale factoren spelen ook een grote rol. Mensen met langdurige rugpijn kunnen leven met de overtuiging dat de pijn nooit meer weggaat. Angst heeft op de achtergrond ook vaak invloed maar is geen goede raadgever.

 

Voordelen van yoga voor een gezonde rug

Twee sleutels komen veel terug in mijn werk

Aanbod

Persoonlijke begeleiding

Kosten: € 95 (60 minuten)

Door persoonlijke begeleiding kom je erachter wie je echt bent en wat je diepere motivaties zijn. De vragen die je krijgt in deze sessies helpen je om tot betere inzichten te komen. Dat kan goed van pas komen als je een volgende stap wilt zetten in je leven.

Een sessie wordt afgesloten met een reflectie oefening waar je thuis mee aan de slag gaat. In sommige gevallen ligt de nadruk meer op het fysieke lichaam. In andere gevallen ga je uitgebreider kijken naar de relatie met jezelf.

Winkelwagen
Scroll naar boven